Logg inn på Proff Forvalt

Statistikker

Proff Forvalt har en svært omfattende database over alle norskregistrerte foretak og enheter. Du kan selv hente ut statistikker fra vårt segmenteringsverktøy, eventuelt kan vi levere statistikker tilpasset dine behov.

Dine kontaktopplysninger
eller be om tilbud 

Få en dypere forståelse av det norske forretningslandskapet med Proff Forvalt sin omfattende database!

Enten du er interessert i å analysere trender i din bransje, utforske endringer i ditt geografiske område, eller bare ønsker å få bedre innsikt i ulike aspekter av norsk næringsliv, gir Proff Forvalt deg verktøyene du trenger.

Gjør smarte forretningsbeslutninger basert på grundig analyse av nøkkeltall med Proff Forvalt. Vi tilbyr en bredt spekter av statistikker som gir deg innsikt i ulike aspekter av det norske forretningsmiljøet, slik at du kan ta informerte valg for din virksomhet.

Her er noen eksempler på statistikker du kan utforske:

  • Antall nye og slettede foretak: Følg med på endringer i antall bedrifter innen ditt geografiske område eller din bransje over tid. Analyser trender fra år til år for å identifisere vekstpotensialet og markedsendringer.
  • Antall konkurser: Få innsikt i konkursraten og risikoen i ulike sektorer. Identifiser bransjer som kan være under press og unngå potensielt risikable forretningsforbindelser.
  • Antall firma innen ulike organisasjonsformer: Utforsk variasjonen i bedriftsstrukturer og organisasjonsformer i landet. Dette kan hjelpe deg med å forstå markedets diversitet og tilpasse dine strategier deretter.
  • Antall firma med tvungen panteheftelse: Se på selskaper som har økonomiske utfordringer og vurder potensielle risikoer i dine forretningsforbindelser.
  • Antall firma som har skiftet revisor eller styret det siste året: Få innsikt i endringer i ledelsesstrukturen og revisjonen av bedrifter. Dette kan gi deg en indikasjon på selskapers stabilitet og styringsevne.

Ved å bruke disse statistikkene som en del av din analyseprosess, kan du oppdage nye muligheter, identifisere risikoer og ta strategiske beslutninger som styrker din virksomhet.

Kontakt oss i dag for å utforske mulighetene med Proff Forvalts omfattende muligheter!

Ønsker du et tilbud på statistikker skreddersydd til dine behov? Ta kontakt med oss i dag, og la oss hjelpe deg med å få verdifull innsikt i det norske forretningsmiljøet!

Med Proff Forvalt får du:

Du får til og med kritisk informasjon fra årsregnskap manuelt tastet inn slik at du ikke går glipp av noe.

Med tilgang til vår konkursprediksjon ser du de økonomiske musklene til bedriftene du søker på.

Bli løpende oppdatert om bedrifter som er interessante for deg. Du velger selv hva du ønsker å overvåke.

Finn forbindelser i næringslivet og skaff deg nye kunder med vårt unike rolleverktøy.

Velg ut bedrifter på region, bransje, størrelse og økonomi, og finn nye kunder med kun få tastetrykk.

Få enkelt tilgang til gebyrbelagt eiendomsinformasjon, ta grunnboksutskrift eller finn pant på eiendom.

Kunder

Les mer
Link Mobility
3stepIT
EY
Fellesforbundet
PowerOffice
Revisorforeningen
Mazars
Turhus Maskin

Prøv Proff Forvalt helt uforpliktende

Fyll ut skjemaet, sjekk din e-post, logg inn og prøv gratis

Dine kontaktopplysninger
eller be om tilbud