Logg inn på Proff Forvalt

Finn potensielle kunder og fjern dårlige betalere

Oppdaterte ringelister slik at du med kun få tastetrykk
kan få flere, pålitelige kunder

Hent ut telefon- og adresselister som er tilpasset dine kriterier til bransje, størrelse, økonomi eller geografi. Med informasjon som oppdateres daglig mot Brønnøysundregistrene og Gule Sider, trenger du ikke sløse bort tid på utdatert kontaktinformasjon. Opplev den raske og enkle tjenesten selv med en gratis test.

Dine kontaktopplysninger
eller be om tilbud 

Mer informasjon om adresselister

Ser du etter nye kunder? Trenger du en enkel måte å sette sammen telefonlister eller adresselister?

Få oppdaterte adresser og telefonnumre hentet fra Proff Forvalt sine databaser som daglig oppdateres mot gulesider.no og Brønnøysundregistrene. I tillegg kan du fjerne bedrifter med svak økonomi, slik at du ikke bruker tid og penger på mindre gode prospekter.

Finn relevante firma

Segmenteringsverktøyet til Proff Forvalt gjør at du enkelt kan finne firma basert på geografi, bransje eller størrelse. For eksempel kan du få fram en telefonliste på alle bedrifter i Bergen, innenfor bransjen fiskeoppdrett, med mellom 10-100 ansatte. Etter at du har funnet de firmaene du leter etter, kan du enkelt eksportere ringelister, adresselister eller lister med regnskapstall til Excel.

Lei av lister med dårlig kvalitet?

Proff Forvalt henter daglig inn oppdatert informasjon fra Brønnøysundregistrene. Problemet er at ikke alle er like flinke til å oppdatere kontaktinformasjonen sin der. Våre brukere foretrekker Proff Forvalt fordi vi i tillegg henter data fra gulesider.no. Det medfører at en kan søke i mer markedstilpassede bransjer og at kvaliteten på adresser og telefonnumre blir bedre enn i Brønnøysundregistrene.

Spesialuttrekk på bestilling

Har du behov som ikke kan løses ved hjelp av vårt markedsverktøy, kan du bestille et spesialuttrekk fra oss. I hovedsak benyttes segmenteringsverktøyet til å finne firma og lage adresselister som baserer seg på geografiske forhold, bransje og størrelse på bedriften. En kan også hente ut regnskapstall fra selskap en har segmentert seg frem til. Har du spesialbehov ut over det verktøyet kan hjelpe deg med, kan vi også skreddersy lister slik du vil ha dem. Uttrekk på bestilling kan være «10 mest lønnsomme bedrifter i Stavanger» eller «gasellebedrifter i Oslo». Les mer om priser og forskjellige spesialuttrekk her.

Stopplister hjelper deg med å holde orden

Det kan være greit å fjerne eksisterende kunder eller bedrifter fra adresselisten når du er på jakt etter nye prospekter. Med stopplister er dette mulig. For å lage stopplister, laster du opp en liste med organisasjonsnummer eller segmenterer deg frem til en liste med bedrifter i selve verktøyet.

Test tjenesten og finn firma du er på jakt etter! Finn firmainformasjonen som vil hjelpe deg å skaffe nye kunder og samarbeidspartnere til din bedrift.
Med Proff Forvalt får du:

Du får til og med kritisk informasjon fra årsregnskap manuelt tastet inn slik at du ikke går glipp av noe.

Med tilgang til vår konkursprediksjon ser du de økonomiske musklene til bedriftene du søker på.

Bli løpende oppdatert om bedrifter som er interessante for deg. Du velger selv hva du ønsker å overvåke.

Finn forbindelser i næringslivet og skaff deg nye kunder med vårt unike rolleverktøy.

Velg ut bedrifter på region, bransje, størrelse og økonomi, og finn nye kunder med kun få tastetrykk.

Få enkelt tilgang til gebyrbelagt eiendomsinformasjon, ta grunnboksutskrift eller finn pant på eiendom.

Kunder

Les mer
Link Mobility
3stepIT
EY
Fellesforbundet
PowerOffice
Revisorforeningen
Mazars
Turhus Maskin

Prøv Proff Forvalt helt uforpliktende

Fyll ut skjemaet, sjekk din e-post, logg inn og prøv gratis

Dine kontaktopplysninger
eller be om tilbud