Logg inn på Proff Forvalt

Slik skaffer du deg lønnsomme kunder

Ser du etter nye kunder og lurer på hvordan du kan kvalitetssikre leads, slik at du får tilgang til lønnsomme kunder så enkelt og effektivt som mulig? Her går vi gjennom tre steg til effektiv leadsgenerering b2b, slik at du kan lande de kundene som virkelig får fart på omsetningen.

Dine kontaktopplysninger
eller be om tilbud 

1. Lønnsom leadsgenerering b2b: Finn din idealkunde

Selv om det kan være fristende å forsøke å selge til alt og alle, er det å finne din idealkunde første steg for lønnsom og effektiv leadgenering b2b. En idealkundeprofil vil gjøre det enklere å generere leads, ettersom du vet nøyaktig hva du skal se etter.

Du begynner ved å sette opp viktige kriterier for hvilke foretak du ønsker å ha som kunder, for eksempel:

  • Omsetning og gjeld
  • Bransje og antall ansatte
  • Kredittrating og score
  • Potensiale til å lykkes over tid
  • Geografi

Et fint sted å begynne er dine eksisterende kunder. Ta en titt på de mest lønnsomme, langvarige kundeforholdene og se etter hva som kjennetegner dem. Sett gjerne opp en rangeringsliste over alle kundene dine for å få en bedre oversikt, og vurder deretter hva som gjør dem lønnsomme eller ikke. Du vil kunne hente ut viktig informasjon ved hjelp av denne øvelsen, slik at du kan bygge gode lister som består av lønnsomme kunder.

2. Gjør leadsgenerering b2b enklere med gode lister

Proff Forvalt har utarbeidet et segmenteringsverktøy som lar deg søke opp lønnsomme bedrifter etter bransje, beliggenhet og størrelse med mere. Det gjør det enklere å finne frem til lønnsomme kunder basert på idealkundeprofil. Du eksporterer listen enkelt over til Excel når du er fornøyd. Du kan også be oss om spesialuttrekk, utover de segmenterings kriteriene som finnes i Forvalt.

3. Sikre deg slik at du jobber mot lønnsomme kunder ved å bruke Forvalt sin rating.

Prosessen stopper ikke bare ved leadsgenerering – hvordan vet du at det er trygt å levere varer eller tjenester til kunden? Kredittsjekk er et effektivt hjelpemiddel for å finne lønnsomme kunder og luke vekk dem som koster deg tid og penger. Det gir deg større sikkerhet for at forretningene skal gå som smurt og du får raskt betalt.

Du kan sortere på Forvalts konkurspredikasjon og kredittrating etter du har funnet en aktuell prospektliste, slik at du vet at dette er kunder som har økonomi til å betjene din faktura. Det er imidlertid viktig å få et helhetlig bilde av foretakets kredittverdighet. Det er ikke uvanlig at en bedrift har en betalingsanmerkning, men det er grunn til å reagere om bedriften viser gjentagende manglende betalingsvilje.

4. Skaff deg et helhetlig bilde

Du kan gå glipp av langsiktige gode kunderelasjoner ved å kun sjekke kredittscore. Kanskje bedriften er nystartet? Hva om det dreier seg om et solid selskap som går gjennom en utfordrende periode? Du kan i så fall inngå avtalen, men kreve at du får betaling på forskudd.

Proff Forvalt ser på det store bildet og innhenter årsregnskap, opplysninger om menneskene bak bedriften og andre relevante forhold når vi beregner hvor kredittverdig foretaket er. Du kan for eksempel benytte deg av modulen vår Rettssjekk som dekker saker i domstolene for å bli varslet om mulige konkurser flere uker før saken i det hele tatt når retten.

Med saker i domstolene kan vi fortelle deg om en bedrift er berammet i en sak, noe som er kritisk å vite om. Vi vet av erfaring at det er høy sannsynlighet for at dette ender i en faktisk konkurs. Du vet dermed hvilke kandidater du bør styre unna, lenge før de i det hele tatt havner i retten.

Vi tilbyr også løsninger via forskjellige API løsninger som gir daglig oppdatert bedrift- og kredittinformasjon direkte fra våre databaser til dine systemer. Løsningen gir deg konsekvent, høykvalitetsdata fra skandinaviske selskap som kan integreres i CRM- og ERP-system. Du får oppdatert informasjon om kredittscore, ledelse, standard bedriftsdata og annen viktig informasjon.

Enkel leadsgenerering med Proff Forvalt

Hvis du vil gjøre leadsgenerering b2b smidigere og kun ha lister som består av lønnsomme kunder, kan du prøve tjenestene vår gratis og uforpliktende i 7 dager. Du får tilgang til våre oppdaterte ringelister, og du slipper å måtte innhente opplysninger på egenhånd. Du sparer dermed verdifull tid ved å benytte deg av våre kvalitetssikrede lister.

Med Proff Forvalt får du:

Du får til og med kritisk informasjon fra årsregnskap manuelt tastet inn slik at du ikke går glipp av noe.

Med tilgang til vår konkursprediksjon ser du de økonomiske musklene til bedriftene du søker på.

Bli løpende oppdatert om bedrifter som er interessante for deg. Du velger selv hva du ønsker å overvåke.

Finn forbindelser i næringslivet og skaff deg nye kunder med vårt unike rolleverktøy.

Velg ut bedrifter på region, bransje, størrelse og økonomi, og finn nye kunder med kun få tastetrykk.

Få enkelt tilgang til gebyrbelagt eiendomsinformasjon, ta grunnboksutskrift eller finn pant på eiendom.

Kunder

Les mer
Link Mobility
3stepIT
EY
Fellesforbundet
PowerOffice
Revisorforeningen
Mazars
Turhus Maskin

Prøv Proff Forvalt helt uforpliktende

Fyll ut skjemaet, sjekk din e-post, logg inn og prøv gratis

Dine kontaktopplysninger
eller be om tilbud