Logg inn på Proff Forvalt

Logg inn

 

Om Eiendomsregisteret (EDR)

Over 100.000 eiendommer skifter eiere i løpet av et år. I tillegg kommer alle endringer i eierforhold som følge av skifteoppgjør, arv etc. Hvert år tinglyses det ca. en million dokumenter. Med Proff Forvalt får du tilgang til online søk og oppslag mot Eiendomsregisteret.

Prøv gratis og uforpliktende her!
Se alle fordeler med forvalt her!

Mer informasjon om Eiendomsregisteret

Registeret inneholder informasjon om juridiske og økonomiske forhold knyttet til en eiendom, hentet fra Elektronisk Grunnbok, samt teknisk informasjon fra matrikkelen (det offisielle registeret for eiendom, bygning og adresse, tidligere kjent som GAB-registeret).

EDR inneholder informasjon om gårds-/bruksnummer, adresser, hjemmelshavere (eiere), panteheftelser og registrerte leieavtaler, bygningsinformasjon m.m. I tillegg kan du bestille bekreftet grunnboksinformasjon som sendes direkte til bestiller fra Tinglysingsmyndigheten.

I EDR finnes det flere søkemuligheter for å finne frem til eiendommer du ønsker informasjon om. Søk gjerne på gårds-/bruksnummer, eiers navn, adresser, fødsels-/organisasjonsnummer.

Oppdatering av registeret skjer daglig fra Tinglysingsmyndigheten, mens oppdateringen av den tekniske informasjonen skjer fra kommunene/Statens kartverk med noe varierende frekvens.

Eiendomsregisteret kan benyttes av alle som ønsker det. Søking på eiers navn er åpent for alle. Opplysninger om registrert fødselsnummer i EDR er forbeholdt utvalgte bransjer.

Norsk Eiendomsinformasjon AS har etter avtale med Statens Kartverk rett til å distribuere informasjon fra Elektronisk Grunnbok og Matrikkelen. Data fra de to sentrale forvaltningssystemene er tilrettelagt i et felles datasystem som kalles Eiendomsregisteret (EDR).

Proff® Forvalt er underdistributør av EDR via EDB ErgoGroup, som har lang erfaring som distributør.
Pris fra:
567,-
mnd.
Prøv gratis og uforpliktende her!
Med Proff Forvalt får du:

All næringslivsinformasjon samlet i en oversikt

Du får til og med kritisk informasjon fra årsregnskap manuelt tastet inn slik at du ikke går glipp av noe.

Ratingssystem med konkurssannsynlighet

Med tilgang til vår konkursprediksjon ser du de økonomiske musklene til bedriftene du søker på.

Skreddersydd e-postvarsling

Bli løpende oppdatert om bedrifter som er interessante for deg. Du velger selv hva du ønsker å overvåke.

Enkel oversikt over roller i næringslivet

Finn forbindelser i næringslivet og skaff deg nye kunder med vårt unike rolleverktøy.

Relevante ringelister for din bedrift

Velg ut bedrifter på region, bransje, størrelse og økonomi, og finn nye kunder med kun få tastetrykk.

Tilgang til eiendomsregistrene

Få enkelt tilgang til gebyrbelagt eiendomsinformasjon, ta grunnboksutskrift eller finn pant på eiendom.

Prøv tjenesten gratis i dag!

Utvalg av kunder

Referanser

Proff Forvalt gir oss verdifull informasjon i forbindelse med vår verve- og organisasjonsstrategi. For eksempel får vi lokalisert virksomheter hvor vi har mindre enn 50 prosent organiserte, altså hvor det er gode muligheter til å øke medlemstallet. Se flere kundekommentarer
Hva er
Proff Forvalt
Få nøkkeltall til årsregnskap i en online oversikt hvor du i tillegg får kritisk informasjon manuelt tastet inn, som f.eks. kommentarer fra revisor eller styremedlemmer. Mer om årsregnskap
Kreditt-ratingen gir deg et raskt innblikk i en bedrifts økonomiske situasjon, mens andre kilder gir deg et dypere og mer helhetlig bilde. Mer om kredittsjekk
Hold deg løpende oppdatert ved å overvåke viktige kunder eller konkurrenter. Du velger selv hvilke bedrifter og kilder du får varsel om per e-post. Mer om varslinger
Finn nye kunder og unngå bedrifter som ikke kan betale. Med få tastetrykk kan du lage oppdaterte ringelister som er relevante for din bedrift. Mer om telefonliste her!
Ingen
kredittkort
Proff® Forvalt ©Proff AS.
Langkaia 1, 0150 Oslo.
Telefon 21 51 66 02.
Om cookies
Nettbutikk
Bransjeoversikt
Sitemap