Logg inn på Proff Forvalt

Søk på eiendom og finn heftelser og pant online

Pant i eiendom eller tinglyste heftelser finner du enkelt med Proff Forvalt

Hos oss betaler du kun de pålagte gebyrene for oppslag i heftelser som er del av eiendomsregisteret. Vi tar ingen mellomlegg og samler alle gebyrene på en månedlig faktura som gjør det enkelt for deg å holde oversikten. Spør oss om tilgang til tjenesten i dag!

Dine kontaktopplysninger
eller be om tilbud 

Mer informasjon om heftelser på eiendom

Skal du kjøpe en ny eiendom? Lurer du på om det finnes pant i eiendommen? Skulle du hatt en oversikt over hvilke tinglyste heftelser som er tilknyttet en eiendom? Heftelser på eiendom kan du søke opp via vår innebygde tilkobling til eiendomsregisteret. Her kan du bestille den informasjonen du trenger og få gebyrene på en oversiktlig faktura hver måned. Kontakt oss i dag for rask tilgang til denne tjenesten!

Hva er en heftelse på eiendom?

En heftelse er når det finnes utestående innbetalinger i forbindelse med eiendommen. Det kan være for eksempel utestående boliglån, ubetalte eiendomsskatter, pant i eiendom eller servitutter som begrenser eiendommen. Heftelsen kan fungere som en hinder når eiendommen skal selges. Tinglyste heftelser, dvs. heftelser som har blitt offentlig registrert, finner du i grunnboken.

Hvorfor trenger du å vite tinglyste heftelser på eiendom?

Det er viktig å finne ut om en eiendom du vurderer å kjøpe har tinglyste heftelser. Du bør ikke gjennomføre kjøpet før du forstår hvordan heftelsene vil påvirke deg som ny eier. Tinglyste heftelser får automatisk rettsvern. Det vil si at en kjøper som ikke har kjennskap til disse rettighetene, fremdeles må respektere dem.

Om du kjøper en eiendom hvor det for eksempel finnes ubetalte eiendomsskatter, vil du arve disse utgiftene. Finnes det pant i eiendommen som ikke blir betalt ved salget, kan du også risikere at boligen blir solgt av banken for å heve panten. Heftelser på eiendommen til en bedrift kan også være en indikasjon på deres kredittverdighet.

Ved å ha øyeblikkelig tilgang til eiendomsregisteret og heftelser på eiendom via Proff Forvalt får du all bedriftsinformasjon på en plattform og du slipper å dra frem kortinformasjonen hver gang siden vi samler opp alle utgiftene for deg i en enkel oversikt. Spør oss om mulighetene med eiendomsinformasjon i dag!
Med Proff Forvalt får du:

Du får til og med kritisk informasjon fra årsregnskap manuelt tastet inn slik at du ikke går glipp av noe.

Med tilgang til vår konkursprediksjon ser du de økonomiske musklene til bedriftene du søker på.

Bli løpende oppdatert om bedrifter som er interessante for deg. Du velger selv hva du ønsker å overvåke.

Finn forbindelser i næringslivet og skaff deg nye kunder med vårt unike rolleverktøy.

Velg ut bedrifter på region, bransje, størrelse og økonomi, og finn nye kunder med kun få tastetrykk.

Få enkelt tilgang til gebyrbelagt eiendomsinformasjon, ta grunnboksutskrift eller finn pant på eiendom.

Kunder

Les mer
Link Mobility
3stepIT
EY
Fellesforbundet
PowerOffice
Revisorforeningen
Mazars
Turhus Maskin

Prøv Proff Forvalt helt uforpliktende

Fyll ut skjemaet, sjekk din e-post, logg inn og prøv gratis

Dine kontaktopplysninger
eller be om tilbud