Logg inn på Proff Forvalt

Online tilgang til tinglyste skjøter og andre servitutter

Bruk Proff Forvalt som din portal for direkte oppslag mot Eiendomsregisteret - EDR

All tilgang til servitutter, en del av eiendomsregisteret, er gebyrbelagt, men vi tar ingen mellomlegg for oppslag. Bruk Proff Forvalt som din portal til servitutter, og få alle gebyrer samlet på én månedlig faktura. Spør oss om online-tilgang i dag!

Dine kontaktopplysninger
eller be om tilbud 

Mer informasjon om servitutter

Skal du kjøpe en ny eiendom og vil finne eventuelle servitutter som gjelder? Er det festekontrakt på eiendommen? Skulle du hatt en oversikt over hvilke tinglyste skjøter som er forbundet med en bedrift? Servitutter og annen norsk eiendomsinformasjon kan du søke opp via vår innebygde tilkobling til eiendomsregisteret. Du bestiller informasjonen du trenger og får gebyrene samlet på en oversiktlig faktura hver måned. Kontakt oss i dag om servitutter!

Hva er servitutter?

En servitutt er en rettighet i en eiendom som eies av noen andre. Servitutter kan gjelde for en eiendom eller personer og bedrifter. En realservitutt er tilknyttet eiendom eller område. Det kan for eksempel være leierett i en festekontrakt mellom grunneier og huseier, retten til å bruke et område til beite eller retten til å bruke veien fram til eiendommen din.

En positiv servitutt er en rettighet en person eller firma har fått, mens en negativ servitutt beskriver et forbud eller en begrensning. Om ingenting er spesifisert i realservitutten, kan en slik avtale vare evig, derfor er det viktig å sjekke om tidsrommet er nevnt i dokumentet. En servitutt kan også kalles for en heftelse på eiendom

Hvorfor har du bruk for å finne servitutter på eiendom?

Servitutter i grunnboken er tinglyste dokumenter. Det betyr at de er offentlig tilgjengelig og det er dermed ditt ansvar å finne denne informasjonen før et eventuelt kjøp. Kjøper du uten å vite om hvilke servitutter, festekontrakter eller andre avtaler som tilhører eiendommen, er du fremdeles pliktig til å følge de restriksjonene og rettighetene som blir beskrevet i servituttene.

Med tilgang til tinglyste skjøter og servitutter via Proff Forvalt bestiller du bedriftsinformasjonen når du trenger den. På den måten blir du ikke stående med ugunstige avtaler i eiendommen som du ikke kan gjøre noe med. All informasjonen får du samlet i et verktøy og gebyrene får du i en enkel oversikt. Spør oss om mulighetene med eiendomsinformasjon i dag!
Med Proff Forvalt får du:

Du får til og med kritisk informasjon fra årsregnskap manuelt tastet inn slik at du ikke går glipp av noe.

Med tilgang til vår konkursprediksjon ser du de økonomiske musklene til bedriftene du søker på.

Bli løpende oppdatert om bedrifter som er interessante for deg. Du velger selv hva du ønsker å overvåke.

Finn forbindelser i næringslivet og skaff deg nye kunder med vårt unike rolleverktøy.

Velg ut bedrifter på region, bransje, størrelse og økonomi, og finn nye kunder med kun få tastetrykk.

Få enkelt tilgang til gebyrbelagt eiendomsinformasjon, ta grunnboksutskrift eller finn pant på eiendom.

Kunder

Les mer
Link Mobility
3stepIT
EY
Fellesforbundet
PowerOffice
Revisorforeningen
Mazars
Turhus Maskin

Prøv Proff Forvalt helt uforpliktende

Fyll ut skjemaet, sjekk din e-post, logg inn og prøv gratis

Dine kontaktopplysninger
eller be om tilbud