Logg inn på Proff Forvalt

Fullstendig kredittsjekk med panteheftelser og betalingsanmerkninger

Tilgang til panteheftelser og betalingsanmerkninger er en uvurderlig del av din kredittvurdering. En bedrift med frivillig panteheftelse kan være i starten på økonomiske utfordringer, mens tvungen pant kan bety fare for konkurs. Betalingsanmerkninger kan være alt fra ubetydelige til en sterk indikasjon om at selskapet er på randen av konkurs. Utviklingen i det siste har vist at behovet for en god kredittsjekk er viktigere enn noen gang. Få umiddelbar tilgang til informasjon om panteheftelser og betalingsanmerkninger med Proff Forvalt.

Dine kontaktopplysninger
eller be om tilbud 

Mer informasjon om Panteheftelser

Vil du finne gjeldsordninger eller andre panteheftelser tilknyttet en bedrift? Å sjekke panteheftelser er en naturlig del av kredittvurderingen. Tvungen pant kan bety fare for konkurs, mens frivillig pant kan være starten på økonomiske utfordringer. Få tilgang på informasjonen med Proff Forvalt.

Hva er panteheftelser?

En panteheftelse er sikkerhet i lån eller dekning for utestående krav, og kan være pant i eiendom eller utstyr, tvungen eller frivillig gjeldsordning eller diverse andre panteheftelser.

Hvorfor trenger du å se på panteheftelser?

Som en ekstra dimensjon av den økonomiske situasjonen, kan du sjekke om det er oppført panteheftelser på en bedrift. Det gir et bredere bilde i en kredittsjekk enn bare tall. En bedrift kan enten ha tvungen eller frivillig panteheftelse. Tvungen panteheftelse, som f.eks. heftelse av formue, tilsier at betalingsevnen er dårlig og at det er risiko for konkurs. Frivillige panteheftelser, som f.eks. pant i eiendom og utstyr, sier mye om likviditeten til bedriften.

Hva er løsøreregisteret?

Løsøreregisteret inneholder informasjon om panteheftelser og er en del av Brønnøysundregistrene. Hos oss får du alt du trenger for å sjekke en bedrift istedenfor at du må gå inn på hvert enkelt register i Brønnøysundregistrene og hente ut det du trenger. Som distributør for Brønnøysundregistrene tilbyr vi en enkel og brukervennlig oversikt som oppdateres daglig mot løsøreregisteret. Panteheftelser fra løsøreregisteret er tinglyste og har dermed rettsvern.

Hva er en betalingsanmerkning?

En betalingsanmerkning er en registrering i et kredittopplysningsregister til mulige kredittgivere om at et firma har en ubetalt fordring mot seg. Fordringen kan bety manglende betaling etter en inkassosak, forliksdom, utlegg, eller at foretaket er konkurs.

E-postvarsling

Hold deg oppdatert og sett opp e-postvarsling for panteheftelser på de bedriftene du ønsker å holde øye med, f.eks. samarbeidspartnere eller konkurrenter. Du kan også få varsling på nyheter og kunngjøringer eller konkurs og etableringer av bedrifter i en bransje eller et geografisk område. Du velger selv hva du vil bli varslet om og hvilke bedrifter, bransjer eller regioner som er interessante.

Når du ikke får med deg at en bedrift har panteheftelser eller gjeldsordning på plass, kan det bli en kostbar overseelse. Sørg for at du gjør beslutninger for din bedrift med mest mulig informasjon fra et bredt antall kilder. Ta mer informerte beslutninger, Prøv tjenesten gratis og få tilgang i dag!
Med Proff Forvalt får du:

Du får til og med kritisk informasjon fra årsregnskap manuelt tastet inn slik at du ikke går glipp av noe.

Med tilgang til vår konkursprediksjon ser du de økonomiske musklene til bedriftene du søker på.

Bli løpende oppdatert om bedrifter som er interessante for deg. Du velger selv hva du ønsker å overvåke.

Finn forbindelser i næringslivet og skaff deg nye kunder med vårt unike rolleverktøy.

Velg ut bedrifter på region, bransje, størrelse og økonomi, og finn nye kunder med kun få tastetrykk.

Få enkelt tilgang til gebyrbelagt eiendomsinformasjon, ta grunnboksutskrift eller finn pant på eiendom.

Kunder

Les mer
Link Mobility
3stepIT
EY
Fellesforbundet
PowerOffice
Revisorforeningen
Mazars
Turhus Maskin

Prøv Proff Forvalt helt uforpliktende

Fyll ut skjemaet, sjekk din e-post, logg inn og prøv gratis

Dine kontaktopplysninger
eller be om tilbud