Logg inn på Proff Forvalt

Logg inn

 

Finn reguleringer for en eiendom via Eiendomsregisteret

Eiendomsinformasjon får du enkelt tilgang til med Proff Forvalt

All tilgang til Eiendomsregisteret er gebyrbelagt, men vi tar ingen mellomlegg. Bruk Proff Forvalt som din portal til Eiendomsregisteret og få alle gebyrer samlet på én månedlig faktura. Enkelt og praktisk. Spør oss om online-tilgang i dag!

Prøv gratis og uforpliktende her!
Se alle fordeler med forvalt her!

Mer informasjon om Eiendomsregisteret

Har du behov for å vite hvem som eier en eiendom? Skal du bygge ut og lurer på hvilke reguleringer som gjelder? Da må du gjøre et oppslag i Eiendomsregisteret. Hos Proff Forvalt kan du bestille norsk eiendomsinformasjon online fra GAB registeret og få tilgang til alle tinglyste dokumenter. Les mer om hvorfor du burde bruke Proff Forvalt som din portal til Eiendomsregisteret nedenfor. Spør oss i dag om tilgang til tjenesten!

Hvorfor bruker så mange Proff Forvalt?

Eiendomsregisteret er en gebyrbelagt tjeneste. Med samme pris som direkte fra GAB registeret, gir Proff Forvalt deg en ryddig og god oversikt over oppslagene du har gjort, og påløpte kostnader. Du får raskt og enkelt tilgang til informasjonen og mottar en samlefaktura en gang i måneden på bestillingene. Jobber du for en klient er det mulig å markere ordren med klientnummer, slik at du har kontroll over hvilke ordre som eventuelt skal viderefaktureres.

Hva er Eiendomsregisteret?

Eiendomsregisteret, eller tidligere GAB - og DEK registeret, er oversikt over all norsk eiendomsinformasjon. Den består av matrikkelen [link] som er et register over adresser, bygninger, fast eiendom og eiendomsgrenser, og grunnboken [link] som er et register over tinglyste heftelser og rettigheter knyttet til fast eiendom og andeler i borettslag. Gjennom disse registrene kan du finne juridiske, tekniske og økonomiske dokumenter tilknyttet alle eiendommer i Norge.

Eiendomsregisteret forvaltes av Statens Kartverk.

Hvorfor trenger du å slå opp i Eiendomsregisteret?

Hvis du skal kjøpe ny eiendom er det lurt å finne ut om det finnes heftelser, eller om det er tinglyste servitutter [link] eller festeavtaler knyttet til eiendommen for å se om noen av dem vil påvirke deg som ny eier. Skal du gjøre utbygging, vil du ha behov for å finne reguleringer tilknyttet eiendommen, eller eventuelle restriksjoner fra riksantikvaren. Og av og til trenger du bare å finne ut hvem som eier eiendommen. All denne informasjonen og mye mer finner du i Eiendomsregisteret.

Hvordan finner du informasjon i Eiendomsregisteret?

For å finne informasjon i Eiendomsregisteret må du først søke på adresse eller person for å finne matrikkelnummeret som er ID-nummeret til eiendommen. Deretter bestiller du hel eller delvis grunnboksutskrift på matrikkelen. Informasjonen kommer direkte fra GAB registeret som er gebyrbelagt.

Hvem bruker Eiendomsregisteret?

Oppslag i Eiendomsregisteret er mye brukt av eiendomsmeklere som er lovpålagt å hente informasjon i forbindelse med salg av eiendom, bankansatte som søker etter panteheftelser og eierforhold på personer og bedrifter som søker lån, samt bygg- og anleggsbransjen som trenger informasjon om nedlagte kloakkrør, brønner og kabler på eiendommer.

Få tilgang til den norske eiendomsinformasjonen du trenger fra Eiendomsregisteret raskt og enkelt online og med et praktisk fakturasystem på gebyrene fra GAB. Kontakt oss i dag om informasjon fra Eiendomsregisteret!
Pris fra:
567,-
mnd.
Prøv gratis og uforpliktende her!
Med Proff Forvalt får du:

All næringslivsinformasjon samlet i en oversikt

Du får til og med kritisk informasjon fra årsregnskap manuelt tastet inn slik at du ikke går glipp av noe.

Ratingssystem med konkurssannsynlighet

Med tilgang til vår konkursprediksjon ser du de økonomiske musklene til bedriftene du søker på.

Skreddersydd e-postvarsling

Bli løpende oppdatert om bedrifter som er interessante for deg. Du velger selv hva du ønsker å overvåke.

Enkel oversikt over roller i næringslivet

Finn forbindelser i næringslivet og skaff deg nye kunder med vårt unike rolleverktøy.

Relevante ringelister for din bedrift

Velg ut bedrifter på region, bransje, størrelse og økonomi, og finn nye kunder med kun få tastetrykk.

Tilgang til eiendomsregistrene

Få enkelt tilgang til gebyrbelagt eiendomsinformasjon, ta grunnboksutskrift eller finn pant på eiendom.

Prøv tjenesten gratis i dag!

Utvalg av kunder

Referanser

Proff Forvalt gir oss verdifull informasjon i forbindelse med vår verve- og organisasjonsstrategi. For eksempel får vi lokalisert virksomheter hvor vi har mindre enn 50 prosent organiserte, altså hvor det er gode muligheter til å øke medlemstallet. Se flere kundekommentarer
Hva er
Proff Forvalt
Få nøkkeltall til årsregnskap i en online oversikt hvor du i tillegg får kritisk informasjon manuelt tastet inn, som f.eks. kommentarer fra revisor eller styremedlemmer. Mer om årsregnskap
Kreditt-ratingen gir deg et raskt innblikk i en bedrifts økonomiske situasjon, mens andre kilder gir deg et dypere og mer helhetlig bilde. Mer om kredittsjekk
Hold deg løpende oppdatert ved å overvåke viktige kunder eller konkurrenter. Du velger selv hvilke bedrifter og kilder du får varsel om per e-post. Mer om varslinger
Finn nye kunder og unngå bedrifter som ikke kan betale. Med få tastetrykk kan du lage oppdaterte ringelister som er relevante for din bedrift. Mer om telefonliste her!
Ingen
kredittkort
Proff® Forvalt ©Proff AS.
Langkaia 1, 0150 Oslo.
Telefon 21 51 66 02.
Om cookies
Nettbutikk
Bransjeoversikt
Sitemap