Logg inn på Proff Forvalt

Finn reguleringer for en eiendom via Eiendomsregisteret

Eiendomsinformasjon får du enkelt tilgang til med Proff Forvalt

All tilgang til Eiendomsregisteret er gebyrbelagt, men vi tar ingen mellomlegg. Bruk Proff Forvalt som din portal til Eiendomsregisteret og få alle gebyrer samlet på én månedlig faktura. Enkelt og praktisk. Spør oss om online-tilgang i dag!

Dine kontaktopplysninger
eller be om tilbud 

Mer informasjon om Eiendomsregisteret

Har du behov for å vite hvem som eier en eiendom? Skal du bygge ut og lurer på hvilke reguleringer som gjelder? Da må du gjøre et oppslag i Eiendomsregisteret. Hos Proff Forvalt kan du bestille norsk eiendomsinformasjon online fra GAB registeret og få tilgang til alle tinglyste dokumenter. Les mer om hvorfor du burde bruke Proff Forvalt som din portal til Eiendomsregisteret nedenfor. Spør oss i dag om tilgang til tjenesten!

Hvorfor bruker så mange Proff Forvalt?

Eiendomsregisteret er en gebyrbelagt tjeneste. Med samme pris som direkte fra GAB registeret, gir Proff Forvalt deg en ryddig og god oversikt over oppslagene du har gjort, og påløpte kostnader. Du får raskt og enkelt tilgang til informasjonen og mottar en samlefaktura en gang i måneden på bestillingene. Jobber du for en klient er det mulig å markere ordren med klientnummer, slik at du har kontroll over hvilke ordre som eventuelt skal viderefaktureres.

Hva er Eiendomsregisteret?

Eiendomsregisteret, eller tidligere GAB - og DEK registeret, er oversikt over all norsk eiendomsinformasjon. Den består av matrikkelen [link] som er et register over adresser, bygninger, fast eiendom og eiendomsgrenser, og grunnboken [link] som er et register over tinglyste heftelser og rettigheter knyttet til fast eiendom og andeler i borettslag. Gjennom disse registrene kan du finne juridiske, tekniske og økonomiske dokumenter tilknyttet alle eiendommer i Norge.

Eiendomsregisteret forvaltes av Statens Kartverk.

Hvorfor trenger du å slå opp i Eiendomsregisteret?

Hvis du skal kjøpe ny eiendom er det lurt å finne ut om det finnes heftelser, eller om det er tinglyste servitutter [link] eller festeavtaler knyttet til eiendommen for å se om noen av dem vil påvirke deg som ny eier. Skal du gjøre utbygging, vil du ha behov for å finne reguleringer tilknyttet eiendommen, eller eventuelle restriksjoner fra riksantikvaren. Og av og til trenger du bare å finne ut hvem som eier eiendommen. All denne informasjonen og mye mer finner du i Eiendomsregisteret.

Hvordan finner du informasjon i Eiendomsregisteret?

For å finne informasjon i Eiendomsregisteret må du først søke på adresse eller person for å finne matrikkelnummeret som er ID-nummeret til eiendommen. Deretter bestiller du hel eller delvis grunnboksutskrift på matrikkelen. Informasjonen kommer direkte fra GAB registeret som er gebyrbelagt.

Hvem bruker Eiendomsregisteret?

Oppslag i Eiendomsregisteret er mye brukt av eiendomsmeklere som er lovpålagt å hente informasjon i forbindelse med salg av eiendom, bankansatte som søker etter panteheftelser og eierforhold på personer og bedrifter som søker lån, samt bygg- og anleggsbransjen som trenger informasjon om nedlagte kloakkrør, brønner og kabler på eiendommer.

Få tilgang til den norske eiendomsinformasjonen du trenger fra Eiendomsregisteret raskt og enkelt online og med et praktisk fakturasystem på gebyrene fra GAB. Kontakt oss i dag om informasjon fra Eiendomsregisteret!
Med Proff Forvalt får du:

Du får til og med kritisk informasjon fra årsregnskap manuelt tastet inn slik at du ikke går glipp av noe.

Med tilgang til vår konkursprediksjon ser du de økonomiske musklene til bedriftene du søker på.

Bli løpende oppdatert om bedrifter som er interessante for deg. Du velger selv hva du ønsker å overvåke.

Finn forbindelser i næringslivet og skaff deg nye kunder med vårt unike rolleverktøy.

Velg ut bedrifter på region, bransje, størrelse og økonomi, og finn nye kunder med kun få tastetrykk.

Få enkelt tilgang til gebyrbelagt eiendomsinformasjon, ta grunnboksutskrift eller finn pant på eiendom.

Kunder

Les mer
Link Mobility
3stepIT
EY
Fellesforbundet
PowerOffice
Revisorforeningen
Mazars
Turhus Maskin

Prøv Proff Forvalt helt uforpliktende

Fyll ut skjemaet, sjekk din e-post, logg inn og prøv gratis

Dine kontaktopplysninger
eller be om tilbud