Logg inn på Proff Forvalt

Få kritisk informasjon til din kredittsjekk fra flere kilder

Proff Forvalt hjelper deg med å få en helhetlig oversikt
over kunder og partnere

Med bred oversikt over både økonomiske faktorer så vel som nyheter og kunngjøringer, kan din kredittsjekk være en solid støtte og hjelpe deg med å unngå tap. Prøv selv og dra nytte av vårt ratingsystem som hjelper deg med å tolke informasjonen. Test Proff Forvalt gratis nå!

Dine kontaktopplysninger
eller be om tilbud 

Mer informasjon om Kredittsjekk

Unngå tap som følge av avtaler med bedrifter som ikke betaler for seg. Gjør en kredittsjekk med vårt kreditt-ratingsystem og få et umiddelbart bilde på den økonomiske situasjonen til kunder eller samarbeidspartnere. Med Proff Forvalt får du en unik innsikt i årsregnskap med oversikt over nøkkeltall og kommentarer fra revisor som vi taster inn manuelt. Sammen med kredittratingen hjelper dette deg å få et helhetlig bilde av en bedrifts konkursrisiko. Prøv verktøyet gratis i en uke og gjør kredittvurderinger med en gang!

Hva er en kredittsjekk?

Ved å utføre en kredittsjekk ser en på den sammenfattede risikoen for at en bedrift ikke vil kunne betale for seg. Informasjonen tar en fra flere kilder, både økonomiske, juridiske og sosiale.

Med konsesjon til å drive kredittvurdering, gir Proff Forvalt deg en kredittrangering som er spesialdesignet for våre brukere. Den vil indikere om det er lav, moderat, høy eller ekstremt høy risiko for at en bedrift vil gå konkurs. Kredittraten er basert på nøkkeltall fra alle innleverte årsregnskap.

I tillegg til selve kredittraten, får du tilgang til betalingsanmerkninger fra inkassobyråer, enkel oversikt over kommentarer fra revisor og styremedlemmer, panteheftelser og informasjon om viktige personer bak bedriften. På denne måten kan kredittsjekken din være basert på et helhetlig bilde som ikke bare inkluderer tall, men også juridiske og sosiale faktorer.

Automatisk e-postvarsling

Med muligheter for å sette opp e-postvarsling, kan du holde deg oppdatert kontinuerlig uten å måtte sjekke Proff Forvalt for nye kredittvurderinger hver dag. Du kan sette opp varsling på kunder, konkurrenter og samarbeidspartnere. Slik kan du få overvåkning på panteheftelser og kunngjøringer, som f.eks. skifte av styremedlemmer eller konkursnotis.

Finnes det kredittsjekk for enkeltpersonsforetak?

Enkeltpersonsforetak trenger som regel ikke levere inn årsregnskap, derfor er de vanskeligere å kredittvurdere. I slike tilfeller må du gjøre en kredittsjekk på innehaveren av enkeltpersonsforetaket. Proff Forvalt har derfor tatt med innehavers ligningstall i oversikten, slik at du kan benytte det som grunnlag for kredittvurderingen sammen med betalingsanmerkninger.

Ta smarte beslutninger

Med all informasjonen lett tilgjengelig trenger du ikke vurdere en ny kunde i flere dager før du signerer avtalen. Den smarte og informerte beslutningen tar du raskt etter at du har vært innom og sjekket kredittvurderingen på Proff Forvalt. Du får et bredest mulig bilde av bedriften og all informasjon samlet på et sted. Utnytt muligheten, finn konkursrisikoen på dine kunder og konkurrenter i dag. Test Proff Forvalt gratis nå!
Med Proff Forvalt får du:

Du får til og med kritisk informasjon fra årsregnskap manuelt tastet inn slik at du ikke går glipp av noe.

Med tilgang til vår konkursprediksjon ser du de økonomiske musklene til bedriftene du søker på.

Bli løpende oppdatert om bedrifter som er interessante for deg. Du velger selv hva du ønsker å overvåke.

Finn forbindelser i næringslivet og skaff deg nye kunder med vårt unike rolleverktøy.

Velg ut bedrifter på region, bransje, størrelse og økonomi, og finn nye kunder med kun få tastetrykk.

Få enkelt tilgang til gebyrbelagt eiendomsinformasjon, ta grunnboksutskrift eller finn pant på eiendom.

Kunder

Les mer
Link Mobility
3stepIT
EY
Fellesforbundet
PowerOffice
Revisorforeningen
Mazars
Turhus Maskin

Prøv Proff Forvalt helt uforpliktende

Fyll ut skjemaet, sjekk din e-post, logg inn og prøv gratis

Dine kontaktopplysninger
eller be om tilbud