Logg inn på Proff Forvalt

Logg inn

 

Få kritisk informasjon til din kredittsjekk fra flere kilder

Proff Forvalt hjelper deg med å få en helhetlig oversikt
over kunder og partnere

Med bred oversikt over både økonomiske faktorer så vel som nyheter og kunngjøringer, kan din kredittsjekk være en solid støtte og hjelpe deg med å unngå tap. Prøv selv og dra nytte av vårt ratingsystem som hjelper deg med å tolke informasjonen. Test Proff Forvalt gratis nå!

Prøv gratis og uforpliktende her!
Se alle fordeler med forvalt her!

Mer informasjon om Kredittsjekk

Unngå tap som følge av avtaler med bedrifter som ikke betaler for seg. Gjør en kredittsjekk med vårt kreditt-ratingsystem og få et umiddelbart bilde på den økonomiske situasjonen til kunder eller samarbeidspartnere. Med Proff Forvalt får du en unik innsikt i årsregnskap med oversikt over nøkkeltall og kommentarer fra revisor som vi taster inn manuelt. Sammen med kredittratingen hjelper dette deg å få et helhetlig bilde av en bedrifts konkursrisiko. Prøv verktøyet gratis i en uke og gjør kredittvurderinger med en gang!

Hva er en kredittsjekk?

Ved å utføre en kredittsjekk ser en på den sammenfattede risikoen for at en bedrift ikke vil kunne betale for seg. Informasjonen tar en fra flere kilder, både økonomiske, juridiske og sosiale.

Med konsesjon til å drive kredittvurdering, gir Proff Forvalt deg en kredittrangering som er spesialdesignet for våre brukere. Den vil indikere om det er lav, moderat, høy eller ekstremt høy risiko for at en bedrift vil gå konkurs. Kredittraten er basert på nøkkeltall fra alle innleverte årsregnskap.

I tillegg til selve kredittraten, får du tilgang til nyhetssaker relatert til bedriften, betalingsanmerkninger fra inkassobyråer, enkel oversikt over kommentarer fra revisor og styremedlemmer, panteheftelser og informasjon om viktige personer bak bedriften. På denne måten kan kredittsjekken din være basert på et helhetlig bilde som ikke bare inkluderer tall, men også juridiske og sosiale faktorer.

Automatisk e-postvarsling

Med muligheter for å sette opp e-postvarsling, kan du holde deg oppdatert kontinuerlig uten å måtte sjekke Proff Forvalt for nye kredittvurderinger hver dag. Du kan sette opp varsling på kunder, konkurrenter og samarbeidspartnere. Slik kan du få overvåkning på relaterte nyhetssaker, panteheftelser og kunngjøringer, som f.eks. skifte av styremedlemmer eller konkursnotis.

Finnes det kredittsjekk for enkeltpersonsforetak?

Enkeltpersonsforetak trenger som regel ikke levere inn årsregnskap, derfor er de vanskeligere å kredittvurdere. I slike tilfeller må du gjøre en kredittsjekk på innehaveren av enkeltpersonsforetaket. Proff Forvalt har derfor tatt med innehavers ligningstall i oversikten, slik at du kan benytte det som grunnlag for kredittvurderingen sammen med betalingsanmerkninger.

Ta smarte beslutninger

Med all informasjonen lett tilgjengelig trenger du ikke vurdere en ny kunde i flere dager før du signerer avtalen. Den smarte og informerte beslutningen tar du raskt etter at du har vært innom og sjekket kredittvurderingen på Proff Forvalt. Du får et bredest mulig bilde av bedriften og all informasjon samlet på et sted. Utnytt muligheten, finn konkursrisikoen på dine kunder og konkurrenter i dag. Test Proff Forvalt gratis nå!
Pris fra:
567,-
mnd.
Prøv gratis og uforpliktende her!
Med Proff Forvalt får du:

All næringslivsinformasjon samlet i en oversikt

Du får til og med kritisk informasjon fra årsregnskap manuelt tastet inn slik at du ikke går glipp av noe.

Ratingssystem med konkurssannsynlighet

Med tilgang til vår konkursprediksjon ser du de økonomiske musklene til bedriftene du søker på.

Skreddersydd e-postvarsling

Bli løpende oppdatert om bedrifter som er interessante for deg. Du velger selv hva du ønsker å overvåke.

Enkel oversikt over roller i næringslivet

Finn forbindelser i næringslivet og skaff deg nye kunder med vårt unike rolleverktøy.

Relevante ringelister for din bedrift

Velg ut bedrifter på region, bransje, størrelse og økonomi, og finn nye kunder med kun få tastetrykk.

Tilgang til eiendomsregistrene

Få enkelt tilgang til gebyrbelagt eiendomsinformasjon, ta grunnboksutskrift eller finn pant på eiendom.

Prøv tjenesten gratis i dag!

Utvalg av kunder

Referanser

Proff Forvalt gir oss verdifull informasjon i forbindelse med vår verve- og organisasjonsstrategi. For eksempel får vi lokalisert virksomheter hvor vi har mindre enn 50 prosent organiserte, altså hvor det er gode muligheter til å øke medlemstallet. Se flere kundekommentarer
Hva er
Proff Forvalt
Få nøkkeltall til årsregnskap i en online oversikt hvor du i tillegg får kritisk informasjon manuelt tastet inn, som f.eks. kommentarer fra revisor eller styremedlemmer. Mer om årsregnskap
Kreditt-ratingen gir deg et raskt innblikk i en bedrifts økonomiske situasjon, mens andre kilder gir deg et dypere og mer helhetlig bilde. Mer om kredittsjekk
Hold deg løpende oppdatert ved å overvåke viktige kunder eller konkurrenter. Du velger selv hvilke bedrifter og kilder du får varsel om per e-post. Mer om varslinger
Finn nye kunder og unngå bedrifter som ikke kan betale. Med få tastetrykk kan du lage oppdaterte ringelister som er relevante for din bedrift. Mer om telefonliste her!
Ingen
kredittkort
Proff® Forvalt ©Proff AS.
Langkaia 1, 0150 Oslo.
Telefon 21 51 66 02.
Om cookies
Nettbutikk
Bransjeoversikt
Sitemap