Logg inn på Proff Forvalt

Logg inn

 

Bedriftsinformasjon

Bedriftsinformasjon inneholder alle registrerte foretak, enheter, underavdelinger, samt slettede foretak tilbake til 2000. En daglig oppdatert status på firmaet gjør at du raskt kan verifisere om firmaet er en aktiv aktør i næringslivet.

Prøv gratis og uforpliktende her!
Se alle fordeler med forvalt her!

Mer informasjon om bedriftsinformasjon

Basisinformasjon er inkludert i følgende produktpakker: Forvalt Basis, Forvalt Pluss.

Firmanavn, adresse, etc

Org.nr., navn, historisk navn, organisasjonsform, aksjekapital, stiftelsesdato, registreringsdato, merverdiavgiftsmanntallet, bransjekode (NACE), kontaktperson, telefonnummer, faksnummer, mobilnummer, antall ansatte, forretningsadresse, postadresse, samt dato for konkurs, oppløst, fusjon eller slettet.

Daglig oppdatert status

Benytt Proff Forvalt til å verifisere firma. Tjenesten viser en oppdatert status på alle norske firma. For eksempel slettet, konkurs, oppløst med mer.

Rolleoversikt m/styreverv

Meget nyttig funksjon for å sjekke hvilke firma en person er involvert i. Denne funksjonen hjelper brukeren å avdekke eventuelle konkursryttere eller finne interessante forbindelser mellom ulike firma.

Underavdelinger

Underavdelinger må ikke forveksles med datterselskap. Underavdelinger er ikke en juridisk enhet, men et avdelingskontor med ansatte som holder til et annet sted i landet enn hovedkontoret. Kanskje du oppdager nye forretningsmuligheter hos kundene? Eller kanskje du kan unngå pinlige interessekonflikter?

Konsernrelasjoner

Konsernrelasjoner gir brukeren er rask og god oversikt over et firmas mor, søster og datterselskap. Et kapitalsterkt konsern er en trygghet før en inngår handler, mens hvis et søsterselskap er tvangsoppløst, så kan det være et faresignal.

Aksjonærer/eiere

Er du i tvil om et firma driver seriøst eller om de kan betale for seg? Informasjon om eiere gir deg det helhetlige bildet, og kan ofte hjelpe deg på vei.

Signatur/prokura

Signatur er en fullmakt til å opptre og underskrive på enhetens vegne i forretningsforhold. Signaturrett kan tildeles rolleinnehaver(e), navngitte personer eller enheter. Prokura er en fullmakt på samme måte som signatur, men er ikke like omfattende. Les Proff Forvalts ordbok for mer detaljert informasjon.

MVA-registrert

Tjenesten viser om firmaet er registrert i merverdiavgiftsmanntallet. En næringsdrivende blir MVA-pliktig når omsetningen av avgiftspliktige varer og tjenester har oversteget 50 000 kroner i en 12 måneders periode.

Kunngjøringer

Kunngjøringer viser hvilke endringer foretaket har vært gjennom. Daglig strømmer det inn ca 1500 endringer i næringslivet. Noen av disse kan være svært viktig for deg. For eksempel når Brønnøysundregistrene sender ut kunngjøring om tvangsoppløsning av selskap på grunn av manglende revisor eller mangel på innsending av årsregnskap.
Pris fra:
567,-
mnd.
Prøv gratis og uforpliktende her!
Med Proff Forvalt får du:

All næringslivsinformasjon samlet i en oversikt

Du får til og med kritisk informasjon fra årsregnskap manuelt tastet inn slik at du ikke går glipp av noe.

Ratingssystem med konkurssannsynlighet

Med tilgang til vår konkursprediksjon ser du de økonomiske musklene til bedriftene du søker på.

Skreddersydd e-postvarsling

Bli løpende oppdatert om bedrifter som er interessante for deg. Du velger selv hva du ønsker å overvåke.

Enkel oversikt over roller i næringslivet

Finn forbindelser i næringslivet og skaff deg nye kunder med vårt unike rolleverktøy.

Relevante ringelister for din bedrift

Velg ut bedrifter på region, bransje, størrelse og økonomi, og finn nye kunder med kun få tastetrykk.

Tilgang til eiendomsregistrene

Få enkelt tilgang til gebyrbelagt eiendomsinformasjon, ta grunnboksutskrift eller finn pant på eiendom.

Prøv tjenesten gratis i dag!

Utvalg av kunder

Referanser

Proff Forvalt gir oss verdifull informasjon i forbindelse med vår verve- og organisasjonsstrategi. For eksempel får vi lokalisert virksomheter hvor vi har mindre enn 50 prosent organiserte, altså hvor det er gode muligheter til å øke medlemstallet. Se flere kundekommentarer
Hva er
Proff Forvalt
Få nøkkeltall til årsregnskap i en online oversikt hvor du i tillegg får kritisk informasjon manuelt tastet inn, som f.eks. kommentarer fra revisor eller styremedlemmer. Mer om årsregnskap
Kreditt-ratingen gir deg et raskt innblikk i en bedrifts økonomiske situasjon, mens andre kilder gir deg et dypere og mer helhetlig bilde. Mer om kredittsjekk
Hold deg løpende oppdatert ved å overvåke viktige kunder eller konkurrenter. Du velger selv hvilke bedrifter og kilder du får varsel om per e-post. Mer om varslinger
Finn nye kunder og unngå bedrifter som ikke kan betale. Med få tastetrykk kan du lage oppdaterte ringelister som er relevante for din bedrift. Mer om telefonliste her!
Ingen
kredittkort
Proff® Forvalt ©Proff AS.
Langkaia 1, 0150 Oslo.
Telefon 21 51 66 02.
Om cookies
Nettbutikk
Bransjeoversikt
Sitemap