Logg inn på Proff Forvalt

Kritisk informasjon fra årsregnskap i en enkel og praktisk oversikt

Lett tilgjengelige regnskapstall og viktig informasjon om kunder og samarbeidspartnere

Få oversikt over dine kunder og partnere med regnskapstall og kommentarer fra revisor eller styremedlemmer lett tilgjengelig i verktøyet. Vil du dykke dypere, kan du selvfølgelig bestille komplett årsregnskap direkte fra oss. Opplev oversikten gratis og se hvorfor mange ikke klarer seg uten!

Dine kontaktopplysninger
eller be om tilbud 

Mer informasjon om Regnskap

Trenger du rask oversikt over årsregnskapet til samarbeidspartnere og kunder? Med Proff Forvalt får du en enkel oversikt over regnskapstallene samtidig som du får kritisk informasjon manuelt tastet inn i samme oversikt. På denne måten går du ikke glipp av informasjon som kan sette tilsynelatende gode regnskapstall i et annet lys. Ønsker du hele årsregnskapet, bestilles det elektronisk i vår online oversikt.

Nøkkeltall fra årsregnskap online

Som distributør mottar vi regnskapstallene fra Regnskapsregisteret daglig. For deg som kun trenger en rask oversikt, ligger alle nøkkeltallene lett tilgjengelig sammen med kritisk informasjon som er tastet inn manuelt direkte fra årsregnskapene. Vi legger også inn aksjonærer og merknader som ikke finnes i regnskapsregisteret for å berike regnskapet og gi et mer helhetlig bilde av hver bedrift. Regnskapstallene brukes også til å kalkulere kredittraten. For regnskapsførere, revisorer og andre som ønsker hele årsregnskapet bestilles det elektronisk fra oversikten.

Revisors kommentarer

Kommentarer fra revisor eller styremedlemmer finner du i oversikten, slik at du ikke bare får med deg det tallene viser. Styremedlem kommentarer og revisors kommentarer kan gi dypere innsikt i en bedrift enn det tallene og grafene først viser. Denne informasjonen vil være med på å gi deg et mer helhetlig bilde av bedriften og vil gjøre en kredittsjekk grundigere.

E-postvarsling

Det kan være nyttig å følge med på når kunder, samarbeidspartnere eller konkurrenter leverer inn sine årsregnskap. Legg bedrifter til overvåking, og få e-postvarsling når de leverer inn regnskapet til Regnskapsregisteret. Du kan også velge å bli varslet om nyhetssaker som omhandler en bedrift, kunngjøringer fra bedriften som f.eks. at de skifter eier, eller du kan få varslinger om konkurser eller nye bedrifter i din bransje eller region.

Når er innleveringsfristen for årsregnskap?

Årsregnskap leveres til Regnskapsregisteret. For å unngå forsinkelsesgebyr skal årsregnskapet sendes inn før 1. august. Utover denne fristen skal årsregnskapet sendes innen en måned etter det har blitt godkjent av generalforsamling eller lignende organ.

Bestille fullstendig årsregnskap

Ønsker du å gå dypere inn i regnskapene, kan du bestille årsregnskap online og laste det ned direkte fra verktøyet vårt. Dette er det samme dokumentet som finnes på Brønnøysundregistrene, bare gjort lettere tilgjengelig for deg i en oversikt sammen med nøkkeltallene og kommentarene.

Hvilke selskap er regnskapspliktige?

Det er mange faktorer som spiller inn når det bestemmes om en bedrift er regnskapspliktig. Som en hovedregel kan en si at aksjeselskap (AS) eller allmennaksjeselskap (ASA) må levere årsregnskap. For ansvarlige selskaper (ANS), deltakerlignende selskaper (DA) og enkeltpersonsforetak, finnes det spesielle kriterier som bestemmer om du skal levere regnskap til staten. Bedrifter som har regnskapsplikt, har også innsendingsplikt.

Få oversikten over dine kunder og partnere enkelt og raskt med regnskapstallene og kommentarene i vår online oversikt. Bruk denne informasjonen til å vurdere bedrifter i kredittsjekk eller generelt for å holde øye med eventuell opp- eller nedgang. Hold deg oppdatert, ta en uforpliktende test av verktøyet!
Med Proff Forvalt får du:

Du får til og med kritisk informasjon fra årsregnskap manuelt tastet inn slik at du ikke går glipp av noe.

Med tilgang til vår konkursprediksjon ser du de økonomiske musklene til bedriftene du søker på.

Bli løpende oppdatert om bedrifter som er interessante for deg. Du velger selv hva du ønsker å overvåke.

Finn forbindelser i næringslivet og skaff deg nye kunder med vårt unike rolleverktøy.

Velg ut bedrifter på region, bransje, størrelse og økonomi, og finn nye kunder med kun få tastetrykk.

Få enkelt tilgang til gebyrbelagt eiendomsinformasjon, ta grunnboksutskrift eller finn pant på eiendom.

Kunder

Les mer
Link Mobility
3stepIT
EY
Fellesforbundet
PowerOffice
Revisorforeningen
Mazars
Turhus Maskin

Prøv Proff Forvalt helt uforpliktende

Fyll ut skjemaet, sjekk din e-post, logg inn og prøv gratis

Dine kontaktopplysninger
eller be om tilbud