Logg inn på Proff Forvalt

Logg inn

 

Søk på eiendom og finn heftelser og pant online

Pant i eiendom eller tinglyste heftelser finner du enkelt med Proff Forvalt

Hos oss betaler du kun de pålagte gebyrene for oppslag i heftelser som er del av Eiendomsregisteret. Vi tar ingen mellomlegg og samler alle gebyrene på en månedlig faktura som gjør det enkelt for deg å holde oversikten. Spør oss om tilgang til tjenesten i dag!

Prøv gratis og uforpliktende her!
Se alle fordeler med forvalt her!

Mer informasjon om heftelser på Eiendom

Skal du kjøpe en ny eiendom? Lurer du på om det finnes pant i eiendommen? Skulle du hatt en oversikt over hvilke tinglyste heftelser som er tilknyttet en eiendom? Heftelser på eiendom kan du søke opp via vår innebygde tilkobling til Eiendomsregisteret. Her kan du bestille den informasjonen du trenger og få gebyrene på en oversiktlig faktura hver måned. Kontakt oss i dag for rask tilgang til denne tjenesten!

Hva er en heftelse på eiendom?

En heftelse er når det finnes utestående innbetalinger i forbindelse med eiendommen. Det kan være for eksempel utestående boliglån, ubetalte eiendomsskatter, pant i eiendom eller servitutter som begrenser eiendommen. Heftelsen kan fungere som en hinder når eiendommen skal selges. Tinglyste heftelser, dvs. heftelser som har blitt offentlig registrert, finner du i grunnboken.

Hvorfor trenger du å vite tinglyste heftelser på eiendom?

Det er viktig å finne ut om en eiendom du vurderer å kjøpe har tinglyste heftelser. Du bør ikke gjennomføre kjøpet før du forstår hvordan heftelsene vil påvirke deg som ny eier. Tinglyste heftelser får automatisk rettsvern. Det vil si at en kjøper som ikke har kjennskap til disse rettighetene, fremdeles må respektere dem.

Om du kjøper en eiendom hvor det for eksempel finnes ubetalte eiendomsskatter, vil du arve disse utgiftene. Finnes det pant i eiendommen som ikke blir betalt ved salget, kan du også risikere at boligen blir solgt av banken for å heve panten. Heftelser på eiendommen til en bedrift kan også være en indikasjon på deres kredittverdighet.

Ved å ha øyeblikkelig tilgang til Eiendomsregisteret og heftelser på eiendom via Proff Forvalt får du all bedriftsinformasjon på en plattform og du slipper å dra frem kortinformasjonen hver gang siden vi samler opp alle utgiftene for deg i en enkel oversikt. Spør oss om mulighetene med eiendomsinformasjon i dag!
Pris fra:
567,-
mnd.
Prøv gratis og uforpliktende her!
Med Proff Forvalt får du:

All næringslivsinformasjon samlet i en oversikt

Du får til og med kritisk informasjon fra årsregnskap manuelt tastet inn slik at du ikke går glipp av noe.

Ratingssystem med konkurssannsynlighet

Med tilgang til vår konkursprediksjon ser du de økonomiske musklene til bedriftene du søker på.

Skreddersydd e-postvarsling

Bli løpende oppdatert om bedrifter som er interessante for deg. Du velger selv hva du ønsker å overvåke.

Enkel oversikt over roller i næringslivet

Finn forbindelser i næringslivet og skaff deg nye kunder med vårt unike rolleverktøy.

Relevante ringelister for din bedrift

Velg ut bedrifter på region, bransje, størrelse og økonomi, og finn nye kunder med kun få tastetrykk.

Tilgang til eiendomsregistrene

Få enkelt tilgang til gebyrbelagt eiendomsinformasjon, ta grunnboksutskrift eller finn pant på eiendom.

Prøv tjenesten gratis i dag!

Utvalg av kunder

Referanser

Proff Forvalt gir oss verdifull informasjon i forbindelse med vår verve- og organisasjonsstrategi. For eksempel får vi lokalisert virksomheter hvor vi har mindre enn 50 prosent organiserte, altså hvor det er gode muligheter til å øke medlemstallet. Se flere kundekommentarer
Hva er
Proff Forvalt
Få nøkkeltall til årsregnskap i en online oversikt hvor du i tillegg får kritisk informasjon manuelt tastet inn, som f.eks. kommentarer fra revisor eller styremedlemmer. Mer om årsregnskap
Kreditt-ratingen gir deg et raskt innblikk i en bedrifts økonomiske situasjon, mens andre kilder gir deg et dypere og mer helhetlig bilde. Mer om kredittsjekk
Hold deg løpende oppdatert ved å overvåke viktige kunder eller konkurrenter. Du velger selv hvilke bedrifter og kilder du får varsel om per e-post. Mer om varslinger
Finn nye kunder og unngå bedrifter som ikke kan betale. Med få tastetrykk kan du lage oppdaterte ringelister som er relevante for din bedrift. Mer om telefonliste her!
Ingen
kredittkort
Proff® Forvalt ©Proff AS.
Langkaia 1, 0150 Oslo.
Telefon 21 51 66 02.
Om cookies
Nettbutikk
Bransjeoversikt
Sitemap