Logg inn på Proff Forvalt

Logg inn

 

Flere kontrakter på trappene

760 enkle dm-er førte til 20 nye langsiktige kontrakter for selskapet Rene Trapper AS - som sørger for å levere nettopp det til sameier og borettslag på Oslo vest og på Grunerløkka.

Daglig leder i Rene Trapper AS er Sven Aars-Rynning. Han er meget godt fornøyd med resultatet av utsendelsen. Det var Forvalt som sørget for adresser, vasking av adresser og navn på kontaktpersoner i forbindelse med distribusjon av dm-en.

Faste kontrakter

- Da jeg startet for drøye tre år siden hadde jeg veldig stor tro på trappevask som forretningsområde. Og det har jeg fortsatt. For det første dreier det seg kun om faste kontrakter. Dessuten er de store firmaene ofte svært dyre, og bransjen er preget av mye turnover blant de ansatte. En grunn til dette er de lave lønningene, sier Aars-Rynning.

Betaler godt

Han har stelt godt med sine ansatte helt fra starten av. De får godt betalt, og tid nok til å utføre arbeidet på en profesjonell måte. Dessuten vanker det små, hyggelige gaver fire-fem ganger i året - og champagne til jul.

- Dette gjør at så å si ingen slutter hos oss. I dag er vi åtte ansatte som vasker mer enn 450 trappeoppganger pr. måned. De ansatte anbefaler arbeidsplassen til andre. Nå står tre personer og venter på å få begynne så snart vi setter i gang de nye kontraktene vi har signert i det siste.

Snevert område

Et viktig poeng ved konseptet er at Rene Trapper AS arbeider innenfor det noen vil kalle et veldig snevert geografisk område: Noen få bydeler sentralt i Oslo.

- Det betyr at våre ansatte går fra det ene borettslaget til det andre. Innenfor dette området ligger det flere tusen blokker, hvilket er mer enn nok for oss i lang tid fremover, konstaterer Aars-Rynning.

Målrettet dm

Det var her han sendte ut sin første dm i fjor. Proff Forvalt kjørte ut adresselister med navn på styreledere i sameier og borettslag i akkurat de områdene hans firma utfører renhold. 760 styreledere fikk en meget enkel dm i posten. Det førte til at 25 potensielle kunder tok kontakt, og det uten at han behøvde å ringe for å følge opp dm-en, ifølge grunderen selv.

20 kontrakter

- Resultatet ble 20 kontrakter, noe vi er meget godt fornøyde med, slår han fast. Når vi tenker på at dette er langsiktige kontrakter, sier det seg selv hvilken verdi samarbeidet med Forvalt har for selskapet vårt.

Dm-en kostet totalt ca. 10 000 kroner. Det tok ikke mange ukene og tjene inn det. Nå står snart en ny dm-runde for tur. - Og slik kommer jeg til å fortsette samarbeidet med Forvalt, slår Sven Aars-Rynning fast.
Prøv gratis og uforpliktende her!
Se alle fordeler med forvalt her!
Pris fra:
567,-
mnd.
Prøv gratis og uforpliktende her!
Med Proff Forvalt får du:

All næringslivsinformasjon samlet i en oversikt

Du får til og med kritisk informasjon fra årsregnskap manuelt tastet inn slik at du ikke går glipp av noe.

Ratingssystem med konkurssannsynlighet

Med tilgang til vår konkursprediksjon ser du de økonomiske musklene til bedriftene du søker på.

Skreddersydd e-postvarsling

Bli løpende oppdatert om bedrifter som er interessante for deg. Du velger selv hva du ønsker å overvåke.

Enkel oversikt over roller i næringslivet

Finn forbindelser i næringslivet og skaff deg nye kunder med vårt unike rolleverktøy.

Relevante ringelister for din bedrift

Velg ut bedrifter på region, bransje, størrelse og økonomi, og finn nye kunder med kun få tastetrykk.

Tilgang til eiendomsregistrene

Få enkelt tilgang til gebyrbelagt eiendomsinformasjon, ta grunnboksutskrift eller finn pant på eiendom.

Prøv tjenesten gratis i dag!

Utvalg av kunder

Referanser

Proff Forvalt gir oss verdifull informasjon i forbindelse med vår verve- og organisasjonsstrategi. For eksempel får vi lokalisert virksomheter hvor vi har mindre enn 50 prosent organiserte, altså hvor det er gode muligheter til å øke medlemstallet. Se flere kundekommentarer
Hva er
Proff Forvalt
Få nøkkeltall til årsregnskap i en online oversikt hvor du i tillegg får kritisk informasjon manuelt tastet inn, som f.eks. kommentarer fra revisor eller styremedlemmer. Mer om årsregnskap
Kreditt-ratingen gir deg et raskt innblikk i en bedrifts økonomiske situasjon, mens andre kilder gir deg et dypere og mer helhetlig bilde. Mer om kredittsjekk
Hold deg løpende oppdatert ved å overvåke viktige kunder eller konkurrenter. Du velger selv hvilke bedrifter og kilder du får varsel om per e-post. Mer om varslinger
Finn nye kunder og unngå bedrifter som ikke kan betale. Med få tastetrykk kan du lage oppdaterte ringelister som er relevante for din bedrift. Mer om telefonliste her!
Ingen
kredittkort
Proff® Forvalt ©Proff AS.
Langkaia 1, 0150 Oslo.
Telefon 21 51 66 02.
Om cookies
Nettbutikk
Bransjeoversikt
Sitemap