Logg inn på Proff Forvalt

Logg inn

 

- Viser vårt vekstpotensial

- Proff Forvalt gir oss verdifull informasjon i forbindelse med vår verve- og organisasjonsstrategi. For eksempel får vi lokalisert virksomheter hvor vi har mindre enn 50 prosent organiserte, altså hvor det er gode muligheter til å øke medlemstallet.

Det sier saksbehandler Trine Brathovde i Handel og Kontor (HK), som forklarer det hele slik:

- Via organisasjonsnummer og bedriftsnummer tilfører Forvalt registeret vårt opplysninger om de enkelte virksomhetene, blant annet antall ansatte. Det er selvfølgelig interessant å se hvor vi har et potensial, sier hun.

Det eneste HK foretar seg er å sende en liste over bedriftene de vil vite mer om til Proff Forvalt. Etter noen dager kommer listen i retur, påført korrekt antall ansatte.

Merverdi til din kundedatabase

Å få tak i slik tilleggsinformasjon er selvfølgelig like interessant, og enkelt, for de fleste typer virksomheter. Du kan for eksempel utvide kunnskapen om markedet ditt vesentlig ved at Forvalt legger inn diverse tilleggsopplysninger om kundene dine i kundedatabasen. Det kan være opplysninger om omsetning, regnskap, styresammensetning, daglig leder og aksjonærer. Basen kan også organiseres i bransjer.

Forvalt som oppslagsverk

- Jeg bruker Proff Forvalt som oppslagsverk, nettsiden står kontinuerlig oppe på skjermen. Jeg er først og fremst ute etter organisasjonsnummer, korrekt gateadresse og antall ansatte, eller jeg vil vite om virksomheten fortsatt er i drift. Dessuten sjekker jeg kunngjøringer, sier hun og fortsetter:

- Jeg kjører rapporter over i Excel for virksomheter med bestemte næringskoder og bearbeider materialet derfra. Av og til bestiller jeg også årsrapporter for saksbehandlere som ber om dette for spesifikke bedrifter.

Superbruker

- Du høres ut som en superbruker av Proff Forvalt.

- Ja, jeg har faktisk tenkt på det noen ganger når jeg også logger meg på om kvelden. Hvis noen følger med på hvor mye jeg bruker Forvalt, må de lure på hva jeg driver med, sier hun.

Kontinuerlig produktutvikling

- Jeg setter spesielt stor pris på den kontinuerlige produktutviklingen hos Forvalt. Så lenge jeg har brukt tjenesten har det hele tiden kommet til nye og bedre funksjoner. Proff Forvalt kan rett og slett levere det vi trenger på en utmerket måte, avslutter Trine Brathovde.

Dette er Handel og Kontor

Handel og Kontor i Norge er et fagforbund tilsluttet LO. Foruten hovedkontor i Oslo har forbundet 9 regionale kontorer og ca. 30 lokalavdelinger over hele landet. HK har mer enn 61 000 medlemmer innen handels-, industri-, håndverk- og servicevirksomheter.
Prøv gratis og uforpliktende her!
Se alle fordeler med forvalt her!
Pris fra:
567,-
mnd.
Prøv gratis og uforpliktende her!
Med Proff Forvalt får du:

All næringslivsinformasjon samlet i en oversikt

Du får til og med kritisk informasjon fra årsregnskap manuelt tastet inn slik at du ikke går glipp av noe.

Ratingssystem med konkurssannsynlighet

Med tilgang til vår konkursprediksjon ser du de økonomiske musklene til bedriftene du søker på.

Skreddersydd e-postvarsling

Bli løpende oppdatert om bedrifter som er interessante for deg. Du velger selv hva du ønsker å overvåke.

Enkel oversikt over roller i næringslivet

Finn forbindelser i næringslivet og skaff deg nye kunder med vårt unike rolleverktøy.

Relevante ringelister for din bedrift

Velg ut bedrifter på region, bransje, størrelse og økonomi, og finn nye kunder med kun få tastetrykk.

Tilgang til eiendomsregistrene

Få enkelt tilgang til gebyrbelagt eiendomsinformasjon, ta grunnboksutskrift eller finn pant på eiendom.

Prøv tjenesten gratis i dag!

Utvalg av kunder

Referanser

Proff Forvalt gir oss verdifull informasjon i forbindelse med vår verve- og organisasjonsstrategi. For eksempel får vi lokalisert virksomheter hvor vi har mindre enn 50 prosent organiserte, altså hvor det er gode muligheter til å øke medlemstallet. Se flere kundekommentarer
Hva er
Proff Forvalt
Få nøkkeltall til årsregnskap i en online oversikt hvor du i tillegg får kritisk informasjon manuelt tastet inn, som f.eks. kommentarer fra revisor eller styremedlemmer. Mer om årsregnskap
Kreditt-ratingen gir deg et raskt innblikk i en bedrifts økonomiske situasjon, mens andre kilder gir deg et dypere og mer helhetlig bilde. Mer om kredittsjekk
Hold deg løpende oppdatert ved å overvåke viktige kunder eller konkurrenter. Du velger selv hvilke bedrifter og kilder du får varsel om per e-post. Mer om varslinger
Finn nye kunder og unngå bedrifter som ikke kan betale. Med få tastetrykk kan du lage oppdaterte ringelister som er relevante for din bedrift. Mer om telefonliste her!
Ingen
kredittkort
Proff® Forvalt ©Proff AS.
Langkaia 1, 0150 Oslo.
Telefon 21 51 66 02.
Om cookies
Nettbutikk
Bransjeoversikt
Sitemap