Logg inn på Proff Forvalt

Logg inn

 

Lavere økonomisk risiko

Med Proff Forvalt kan Bedriftsforbundets medlemmer raskt finne ut hvem de ikke bør handle med. Tilgang til detaljerte regnskapsopplysninger gir redusert økonomisk risiko.

Vi arbeider for gode og forutsigbare rammevilk¨år som gjør det lønnsomt å starte og drive små og mellomstore bedrifter, sier seniorøkonom i Bedriftsforbundet Lars Erik Sletner.

Aktiv næringspolitikk

Vi driver en aktiv næringspolitikk for å påvirke myndighetene i riktig retning. Blant annet ønsker vi å fjerne formueskatt på såkalt arbeidende kapital. Vi jobber for avvikling av arveavgiften og for å få vekk skjemaveldet som koster næringslivet 60 mrd. kroner i året. Vi ønsker også en forenklet aksjelov og opphevelse av revisorplikten for mindre aksjeselskaper.

Lettere hverdag for medlemmene

Bedriftsforbundet gir sine medlemmer gratis rådgivning angående jus og økonomi. Det gjelder et bredt spekter av temaer innenfor ansettelsesforhold, arbeidsrett, selskapsrett og kontraktsrett. Det kan også gjelde temaer som økonomistyring og kostnadskontroll, finansiering og kjøp og salg av bedrifter.

I tillegg tilbyr vi gunstige rabattavtaler gjennom våre samarbeidspartnere, sier Sletner videre. - Dette er blant annet forsikringsordninger, telefoni, bilutleie og drivstoff. Vi holder også gratis eller sterkt rabatterte kurs for medlemmene. Målet med tjenestene er å forenkle hverdagen for små og mellomstore bedrifter.

Bruker Proff Forvalt internt

Sletner forteller at de har brukt Proff Forvalt i flere år. - Internt i Bedriftsforbundet bruker vi Proff Forvalt blant annet til å finne aktuelle case for mediene. De kontakter oss ofte for å få uttalelser fra bedrifter som for eksempel sliter økonomisk. Dette er spesielt aktuelt nå i forbindelse med finanskrisen.

Redusert risiko

Men den viktigste fordelen er den som våre medlemsbedrifter får hvis de abonnerer på Proff Forvalt. Et kjapt søk kan gi dem viktige opplysninger om bedriftene de handler med. De får raskt tilgang til blant annet kreditt- og regnskapsopplysninger, analyser, revisorkommentarer og styreberetninger. Dette betyr at risikoen for å gå på en økonomisk smell - for eksempel ved å levere varer til noen som ikke kan betale - reduseres betraktelig.
Prøv gratis og uforpliktende her!
Se alle fordeler med forvalt her!
Pris fra:
567,-
mnd.
Prøv gratis og uforpliktende her!
Med Proff Forvalt får du:

All næringslivsinformasjon samlet i en oversikt

Du får til og med kritisk informasjon fra årsregnskap manuelt tastet inn slik at du ikke går glipp av noe.

Ratingssystem med konkurssannsynlighet

Med tilgang til vår konkursprediksjon ser du de økonomiske musklene til bedriftene du søker på.

Skreddersydd e-postvarsling

Bli løpende oppdatert om bedrifter som er interessante for deg. Du velger selv hva du ønsker å overvåke.

Enkel oversikt over roller i næringslivet

Finn forbindelser i næringslivet og skaff deg nye kunder med vårt unike rolleverktøy.

Relevante ringelister for din bedrift

Velg ut bedrifter på region, bransje, størrelse og økonomi, og finn nye kunder med kun få tastetrykk.

Tilgang til eiendomsregistrene

Få enkelt tilgang til gebyrbelagt eiendomsinformasjon, ta grunnboksutskrift eller finn pant på eiendom.

Prøv tjenesten gratis i dag!

Utvalg av kunder

Referanser

Proff Forvalt gir oss verdifull informasjon i forbindelse med vår verve- og organisasjonsstrategi. For eksempel får vi lokalisert virksomheter hvor vi har mindre enn 50 prosent organiserte, altså hvor det er gode muligheter til å øke medlemstallet. Se flere kundekommentarer
Hva er
Proff Forvalt
Få nøkkeltall til årsregnskap i en online oversikt hvor du i tillegg får kritisk informasjon manuelt tastet inn, som f.eks. kommentarer fra revisor eller styremedlemmer. Mer om årsregnskap
Kreditt-ratingen gir deg et raskt innblikk i en bedrifts økonomiske situasjon, mens andre kilder gir deg et dypere og mer helhetlig bilde. Mer om kredittsjekk
Hold deg løpende oppdatert ved å overvåke viktige kunder eller konkurrenter. Du velger selv hvilke bedrifter og kilder du får varsel om per e-post. Mer om varslinger
Finn nye kunder og unngå bedrifter som ikke kan betale. Med få tastetrykk kan du lage oppdaterte ringelister som er relevante for din bedrift. Mer om telefonliste her!
Ingen
kredittkort
Proff® Forvalt ©Proff AS.
Langkaia 1, 0150 Oslo.
Telefon 21 51 66 02.
Om cookies
Nettbutikk
Bransjeoversikt
Sitemap